Kennisgevingen over handelsmerken

Gedeponeerde handelsmerken en dienstmerken zijn de eigendom van hun respectieve eigenaar.

Adobe, Acrobat, Reader zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Apple, Mac, macOS, MacBook, MacBook Air, Mac Pro, iMac, iPad, iPod, iPhone, QuickTime, Safari zijn handelsmerken van Apple Inc.

Arm is een geregistreerd handelsmerk van Arm Limited (of haar dochterondernemingen) in de VS en/of elders.

Cloudflare, het Cloudflare-logo en Cloudflare Workers zijn handelsmerken en/of gedeponeerde handelsmerken van Cloudflare, Inc. in de Verenigde Staten en andere rechtsgebieden.

Dropbox is een handelsmerk van Dropbox, Inc.

Google, Google+, Google Chrome, Google Public DNS, Chromium, SPDY, YouTube en Android zijn handelsmerken van Google LLC.

Intel, Celeron en Atom zijn handelsmerken van Intel Corporation in de V.S. en/of andere landen.

Java en JavaScript zijn gedeponeerde handelsmerken van Oracle en/of gelieerde ondernemingen van Oracle.

Linux is een gedeponeerd handelsmerk van Linus Torvalds in de VS en andere landen.

LogMeIn Pro en Remotely Anywhere zijn handelsmerken van LogMeIn, Inc.

Mail.ru is een handelsmerk van Mail.ru LLC.

ActiveX, Direct3D, Microsoft, Microsoft Edge, Windows, Windows Media, Windows XP, Windows Server, Internet Explorer, Outlook, PowerPoint, PowerShell, Bing zijn handelsmerken van de Microsoft groep bedrijven.

Mozilla, Firefox en Thunderbird zijn handelsmerken van de Mozilla Foundation in de VS en andere landen.

VMware is een gedeponeerd handelsmerk of handelsmerk van VMware, Inc. in de Verenigde Staten en/of andere rechtsgebieden.